Εταιρεία

Η εταιρία PNN Nightwear είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1989 από τη Ζωή και τον Νίκο Νικολακόπουλο. Από την ίδρυσή της εταιρίας, η οικογένεια της PNN. έχει δεσμευτεί προσωπικά για την άριστη ποιότητα των πυτζαμών με σήμα τον ανεμόμυλο που τόσα χρόνια προτιμάτε και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό.
Η εταιρία P.N.N. Nightwear είναι μία από τις λίγες Ελληνικές εταιρίες που έχουν δημιουργήσει μια βιοτεχνική μονάδα παραγωγής βαμβακερών πυτζαμών με πλήρη ευθύνη από την αρχή ως το τέλος της παραγωγικής διαδικασίας, ώστε να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Η PNN χρησιμοποιεί αντιαλλεργικά, οικολογικά και ανεξίτηλα χρώματα στα υφάσματά της, επιβλέπει προσωπικά τη ραφή των προϊόντων της, η οποία γίνεται από ελληνικά συνεργεία ραφής, διασφαλίζοντας πάντοτε την άριστη ποιότητα για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Οι συλλογές της PNN Nightwear αποτελούνται από αντρικές, γυναικείες και παιδικές-εφηβικές πυτζάμες, νυχτικά, ρόμπες, baby-doll και άνετες φόρμες για όλες τις ώρες μέσα στο σπίτι καθώς και άνετα βαμβακερά φορέματα για την θάλασσα.
Η ποιότητά μας που τόσο αγαπάτε σε συνδυασμό με την κομψότητα, την άνεση και τη χαμηλή τιμή των προϊόντων μας, έκαναν την PNN Nightwear πανελλαδικά γνωστή. Η καλύτερη διαφήμιση είναι η φήμη μας με αποτέλεσμα σε περίοδο κρίσης η PNN τή τη στιγμή σε περισσότερα από 26 καταστήματα PNN Nightwear σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να επεκτείνει περεταίρω τη δράση της και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού μέσω ενός ενιαίου δικτύου franchise.